Serendipity Langetafel Proeverij

Serendipity Langetafel Proeverij

In het zonnetje

Lekker lente weer, zonnetje en prachtige wijnen om te proeven en dan heerlijk neerstrijken aan de lange tafel. Proef, Ruik en Geniet.Kom naar de Serendipity -Lange Tafel Proeverij op zondag 19 mei 2019! 

Meer wijn

Heerlijk in een relaxte setting mooie wijnen proeven met lekkere hapjes, lente zonnetje en gezellige mensen. Er staan prachtige wijnen open, van lente
wijnen, voor bij de asperges en lam tot licht rood voor de zwoele avonden. Keuze genoeg!

De Pinot Noir Serendipity van Monique Breuer staat open. De eerste uit de reeks van zes Pinot Noirs uit de hele wereld. Kom lekker genieten. En wil je thuis verder genieten van de wijnen, dan kun je ze bestellen en meteen meenemen.

Lange Tafel Proeverij

De proeverij start om 13.00 u kunt genieten aan de lange tafel met uw favorieten glas en een lekker hapje. Rond de klok van 17 uur ronden we de proeverij af zodat u op tijd huiswaarts kan. Uw bestelde wijnen kunt u meteen meenemen en komt u met de fiets, wij bezorgen graag. Uiteraard hopen we op lekker lente weer, zodat we buiten kunnen genieten. De entree bedraagt € 12,50, parkeren is kosteloos op het terrein van De Wijnboerderij.

Meld je nu aan!

https://evisit.evisit.nl/registration/user/index/urlcode/aiodj1pbh/