Be creative.......!

Brainstormsessie

Brainstormen is een creativiteitstechniek met als doel het snel genereren van veel nieuwe ideeën over een bepaald onderwerp of vraagstuk.
Het kenmerk van een brainstormsessie is dat het waardeoordeel over de geopperde ideeën wordt uitgesteld totdat alle ideeën zijn opgesomd.

De klassieke brainstorm methode ontwikkelt door Alex Osborn, directeur van een reclamebureau:

"vòòr de koffie geen kritek leveren, na de koffie wel..."

Vaak zijn er in uw bedrijf creatieve oplossingen nodig of is er een nieuwe uitdaging die om een creatieve aanpak vraagt. Hoe kan het beter... hoe kan het anders. Het vinden van nieuwe oplossingen voor oude problemen. Soms heeft uw bedrijf, afdeling, team nieuwe creatieve energie nodig!

In een workshop brainstormen krijg je een stukje kennis over het hoe, wat, waar, waarom, wanneer, waarmee, hoezo en worden de regels van het brainstormen. De do's, de don'ts en diverse diverse tips, trucs en valkuilen komen aan bod.

Het is nodig om samen een probleemstelling op te stellen met daarbij een aantal randvoorwaarden. Hierdoor krijgt iedereen die deelneemt een duidelijk beeld van het probleem waarover nu gebrainstormd gaat worden.

Samen komt u tot de mooiste, leukste en vooral beste ideeën. Bundel elkaars kracht! Het geeft inspiratie en energie. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaand formulier.

Delen op LinkedIn


Contactformulier

   
Verstuur dit formulier